29 juni 2011

Godmorgon!

jag somnade klockan typ... halv 5 imorse :( Är sjukt trött, men vet inte vad felet är. Jag har sovit ungefär 5-6 timmar på 2 dagar..? Aja. skitsamma.

Nu tänkte jag snart fixa mig lite för att åka in till stan och handla lite småsaker innan jag sticker till ÄS-enheten för möte. Förra mötet gick inte så bra så vi får se nu hur det går.  Sen ska jag hem och sola och sånt. Jag får se :) 


Tänkte försöka hitta några klädplagg, och sololja.



lite skräp jag måste ha.
Sololja och hörlurar.

28 juni 2011 - HAHAHA SÅ JAG ♥


28 juni 2011 - Stil - Inspiration




26 juni 2011 - mår liite bättre nu..

bara så ni vet lixom. :)
har varit ute på promenad, och nu ligger jag och tittar på film. Tänkte snart sova.


26 juni 2011 - Ångest

Jag orkar inte med mig själv just nu. Tankarna snurrar och ångesten tar typ över. jag har ätit middag och godis, och det är jag glad över? bara för att jag klarar det när tillfället väl kommer, men efter kommer ångesten och jag mår dåligt. jag kan inte låta bli att tänka "jag är ensam hemma, jag borde klara mig utan mat nu när jag väl kan, och gå ner lite till". Jag vet att det är fel, därför gör jag inte så. utan jag äter och drabbas av panik istället. fine, bättre. Men jag vet inte vad jag ska göra nu. Jag blir rastlös, och får hjärtklappningar, och blir allmänt sur. Jag har tills på Onsdag på mig..... :/

Äh jag pallar inte. ska ut och gå med musik i öronen. Och sen ska jag dammsuga och börja skriva.
Hörs snart sötnosar♥





26 juni 2011 - Old times

Godmorgon på er! (ja, godmorgon!)

Sitter här i myskläder. Dvs min alllllllldeles förstora gamla Tokio hotel tröja (nostalagi!11) och dom rosa mjukisbrallorna jag sytt. Haha! Käkar godis, och glor på film. Ska snart ut på en joggingrunda och sen fixa lite. Sen får jag se vad jag gör ikväll. Är ensam hemma ju.




finte....................

26 juni 2011 - Midsommar

Midsommar alltså.
Vi började dagen med att fixa oss i ordning och sånt, sen åt vi middag. Massa mat. Typ Ägg, lax,potatis,korv,köttbullar. Sen fixade vi lite till, och sen stack vi in till Öregrund :) Vi gick omkring, väntade in Janina, Mallan och Denise. Sen när dom kom började kvällen typ. Vi träffade folk, gick omkring (det va GALET mycket folk!!) Och satt på klipporna med människor och ja.  Emma hade för små skor på sig så hon fick blåsor på fötterna, Mallan tappade sin mobil i vattnet (hon ställde sig och dansade efter?). Jag träffade David som va helt askalas full. Och ja...Herregud ;)

Vi tog sista färjan hem mot husvagnen som gick runt två. Sen somnade vi runt tre.
Och sen vaknade jag av att Tomas la sig på oss. Och när jag tittar upp så står Rasmus, Kim, Sonny där och tittar också. Jävla fittor (ursäkta språket!):( Kim va dryg och garvade som en galning, Rasmus pratade i 100, Tomas la sig bredvid oss och sov?, och sen.. Gick kim och Sonny in och sov. Då la sig Rasmus också och sov.

Sov som ett rövhål. Vaknade hela tiden av att det va trångt, kallt/varmt, och ja...
Dagen efter mådde jag sådär. Va galet trött :(



Emma hade sin nya byxdress på sig.


Väntan på maten

25 juni 2011 - står på...

färjan påväg hem. Är galet trött, och vill bara heeem nu. Ska in och handla när jag kommer hem, inte käkat något idag. Så mat ooch godis tänker jag handla. fettoo :)

Aja, update kommer senare.


23 juni 2011 - Sticker till gräsö

Drar ut till Gräsö nu.
Kommer vara där i några dagar/över midsommar.
 Midsommaren kommer spenderas inne på Öregrund med bra människor, hoppas jag.

ha en bra midsommar och ät mycket jordgubbar osvosv ;)
Hörs när jag kommer hem (med massa bilder) sötnosar♥




20 juni 2011

har inte orkat blogga. Och när jag väl orkat och satt mig för att skriva har jag inte haft något att skriva om?
Idag har jag ungefär sovit, ätit, glott på Buffy, gick till syster för att kolla på film och mysa, och sen gick jag hem och klöpp(?) gräset.

Nu sitter jag här igen och tittar som ett fån. Funderar på att ta ett glas Té, men jag har druckit så många koppar dag redan.. haha! (typ 3-4!!!). Får se helt enkelt.

HAR SMÅ IDÈER OCKSÅ HÖRRNI.
Kanske skriver om ett tag igen ;)

19 juni 2011 - Ny bikini

                 




19 juni 2011 - JAG ÄR MED OCH TÄVLAR

Jag är med och tävlar om en Ziperall. Den svenska motsvarigheten till OnePiece på Miixx.
Ser så sjukt mysiga ut. Jag vill vinna en Bubblegum (den rosa)


17 juni 2011 - dagens låt




17 juni 2011


vaknade väldigt sent idag, jämnfört med vanliga fall. För i vanliga fall brukar jag vakna runt 10, och nu 12:30 lixom. wooopwoopp. Nu har jag precis druckit fruktsmoothie och ska ut på en PW. Drar med mig hörlurarna också så jag kan lyssna på musik samtidigt.



Har börjat lyssna riktigt mycket på The pretty reckless. Helt sjukt bra. Och Taylor momsen är så galet jävla äckligt snygg. Halleluljah.









helt insaaaaane!11
Inspiration




edit: precis när jag ska gå så börjar det spöregna. Men det gör inget.
Drar ut iallafall.

pooss♥

17 juni 2011 - nattfunderingar

Ända sen allt det här kom, har jag levt lite halvt bara. Istället för fullt ut menar jag. Det har brytit ner mig och min kropp totalt. Jag funkar inte. Jag är inte den smalaste, jag vet, men min kropp har sagt ifrån helt enkelt. Jag riskerar att mitt hjärta lägger av om jag anstränger mig och springer t ex, jag riskerar att inte kunna få barn, då kroppen är off och allt funkar inte som det ska, jag har fått livlöst, stripigt  och tunt hår, jag får blåmärken lätt. Och det är så mycket mer. När jag ser och hör tjejer och killar som vill gå ner i vikt och börja banta, men istället svälter sig själva utan att dom märker det, blir jag så arg. Ni är fina som ni är. Ät och va glad. Livet är kort, lev det. Börja inte banta, men om ni ska det, så tänk innan - behöver du verkligen det?. Tänk riktigt jävla noga, för det kan spåra, utan att ni själva märker det. Ni märker det inte förrän andra börjar påpeka hur sjuk du är och hur insjunken du ser ut att vara. Eller när du sitter och gråter över vanlig mat. Att sitta inne, helt isolerad i stora tröjor och byxor som döljer allt, som en frusen isbit, och ibland känna att det svartnar för ögonen och ljudet i öronen försvinner i några minuter och känna illamående dagligen är rent ut sagt ett helvete. Att inte orka nånting,tappa glädjen, intresset för saker som du tidigare älskat. Att inte orka med sig själv. Det här har vart den värsta tiden i hela mitt jävla liv. Det är fortfarande så sjukt jävla jobbigt. Hela tiden. Jag vill bli frisk, vill kunna tänka klart som alla andra, men jag vet att jag aldrig kommer få ett riktigt jävla bra förhållande till mat igen, aldrig. När jag sitter där som vuxen kommer jag alltid vara medveten om att "när jag va ung hade jag en ätstörning", vilket inte är något jag vill veta av då?..  Jag fattar inte, Jag får komplimanger nästan varje dag, folk säger "du är sjukt fin", eller "du är snygg" och liknande. Och när jag ser tjejer med alla olika sorters kroppsbyggnader tycker jag dom alla är sjukt fina, oavsett storlek. Men jag själv har alltid haft dåligt självförtroende. Den jag hatar mest är mig själv, det bara är så. Jag strider mot det jag själv säger, och jag trotsar fortfarande läkarna. Men jag försöker, och det är huvudsaken. Jag önskar jag aldrig börjat med den här skiten. sjukt jobbiiiiigggggt, Och jag blir/är inte frisk bara för att jag går upp i vikt, för det var/är inget jag själv valt.

ni är fina. Oavsett hudfärg, kroppslängd, kroppsform. Allt. Lägg inte ner energi på att tänka på era komplex. Fokusera på allt det bra.


Puss på er♥





16 juni 2011

Hejsan!

Har inte haft tid att blogga idag. Skulle vara på ÄS-enheten klockan 13:00. Och det gick väll.. sådär.
Dom blev glada, jag blev mindre glad. Men jag får försöka iallafall :)  Iallafall, ikväll tänker jag inte göra något.
Tänker sitta med lite godis framför tvn och glo på Buffy the vampire slayer och American pie. Hehe.

Får se om det kommer någon mer uppdatering. Puss på er ♥


15 juni 2011 - fan

hittils suger lovet. Inget kul på gång heller. Kommer få spendera det själv, jag lovar.
tjaffsar med folk. Och alla bara gör annat. Kul.

Har typ ingen VÄN eller vad man ska säga kvar. Pallapallapallaaa

15 juni 2011 - Äntligen en baseball tröja ♥!!!!!!!

 Fick med mig det här + en grön tjocktröja. Som bara va ett impulsköp för ca 80:- .. Letade efter en Jumpsuit men hittade ingen fin. Vill verkligen ha en :((( Ska in till stan imorgon och titta efter lite saker också.

15 juni 2011 - Hemma nu

Tjenare. Drog alltså in till Stockholm imorse, trött som en gnu efter att ha dygnat. Men det fick funka iallafall. Elin skulle ha något från Urban oufiters, och jag skulle ha småsaker. Och det fick jag med mig hem också. mohahha. Det regnade och så nästan hela tiden, men det gjorde inget. Det va fint.
Såg Nemo (kungarna från tylösand), niiice.  Men ah, nu ligger jag i sängen och degar och dricker te. Ska nog mysa ner mig framför film och sen sova om ett tag.

Just det ja!!1 Gick in i OnePiece butiken. Och helvete va jag vill ha en sån :(♥


Vädret. som ni ser ganska mulet.


Eliiin :)♥

15 juni 2011 - Påväg hem



väntar på tåget påväg hem. Mår inte helt 100 asså. Dessutom är jag trött. Helt sjukt trött. Men aja. vi hörs senare om ett tag.


15 maj 2011 - Shoppiiing


Saker jag handlade igår inne i stan när jag va inne med Alexandra för att titta lite grann bara. Dom har en sjuuuk jävla rea på H&M just nu. dom betedde sig som galningar där inne fan. Fick spel när dom knuffade undan en typ..?! Aja. 2 BH för 129:-, och ett par jeans från Ginatricot för 99:-.
Kap ju! :)


15 juni 2011




14 juni 2011

du förstör mig lite mer.

Day three: eight ways to win your heart

Palla massa jäävla krav. Alla människor är olika. Men det här är några saker som är lite smått gulliga :)










@we♥it


13 juni 2011



sovit gott? jag har iallafall sovit som en stock. Och sen vaknade jag runt 11:15 idag, och då fixade jag mig och stack ner till ica för att handla frukt och lite småsaker.  Nu sitter jag här och dricke te, vilket är ganska nice nu när det regnar ute och allt. Regnet behövdes verkligen för att rensa luften litegrann. 

Idag ska jag kanske ha ett litet photoshoot,  och fortsätta med den nya designen som ska upp. Ska be om hjälp med några småsaker. Sen så får vi se när den kommer upp.  Och senare ikväll ska jag kanske iväg på bio igen, om jag inte gör något annat. Jag får se.



12 juni 2011 - Bion är slut

Bion är slut. Och tja, den va helt okej. Som vanligt med han som gjort liknande filmer, så förstör han slutet på filmerna. Men ändå bra.

Nu ska vi loda runt lite innan vi tar tåget hem. Fryser och är sugen på Te.  Får se vad jag gör när jag kommer hem.

pozz♥



12 juni 2011 - väntar...


har precis hämtat ut biljetterna till bion. Och ja, det är en halvtimme kvar innan den börjar. Så vi går runt och fördriver tiden. Haha...

Day two: nine things about yourself.

1 Jag är faktiskt lite både av en morgonmänniska och en nattmänniska.Förut kunde jag aldrig sova innan 01:00, nu är det skitlätt ibland. Och förut om någon sa "ställ klockan på 09:30" så skulle jag skratta åt dom. Nu behöver jag oftast inte ställa klockan alls eftersom jag vaknar av mig själv flera gånger under natten/morgonen.
2. Förut trodde jag till typ 96% säkert att jag inte gick att bli kär i.  HAHA. För att jag inte är den sortens tjej som killar blir kära i, och det tycker jag faktiskt fortfarande därför blir jag typ chockad när jag får höra "jag gillar dig" osv... Jag är mer killtjej, eller tjejkillig, skitsamma.
3 När jag va liten (typ 4-7 år) hade jag en kanin som hette Lady. hon va tuff och fin. och jag gillade henne sjukt mycket
4. Ibland när jag är uttråkad börjar jag städa utan att jag tänker på det. Utan jag kommer på mig själv i efterhand. Jag gillar att städa, blir glad över när man ser resultatet och sånt. Och ibland vill jag ha det "mysigt" i mitt rum. Så då städar jag och allt sånt där. (det här påminde mig om att jag nu vill städa :))
5. Hatar att lyssna på när folk andas när dom är täppt i näsan.
Det stör mig sååå jävla grovt. Alltså inte att dom är täppta, utan att dom måste ansträng sig för att andas och låter äckligt och ja.. usch.
6. Har väldigt svårt att ta emot komplimanger. Ingen aning om varför. Det bara är så. Tror oftast folk är oseriösa och driver när dom säger någon komplimang, trots att dom är seriösa.
7. Engelska är något jag gillar väldigt mycket. Min dator är inställd på engelska, min mobil är inställd på engelska. Och ja, ibland tänker jag till och med på engelska. haha!
8. Jag HATAR att köpa byxor. Inte nog med att jag är petig hur de ska sitta så tycker jag att det är sjukt jobbigt att prova tusen stycken innan man hittar de man vill ha.  
9. Älskar filmer och serier. Men brukar undvika ett braaaaa tag med att titta på det sista avsnittet vid någon serie jag fastnat för, bara för att det är så sorligt - oftast. 

12 juni 2011


vaknade för ungefär 2 timmar sen. Igår blev det inget eftersom alla är tråkigaaa eller bortresta. Får väll bli någon annan dag antar jag. Idag är det kvavt ute, men ganska ruttet väder, tror det kommer börja regna och sånt om ett tag. Så ikväll sticker jag in till stan och drar på bio med Alexandra.


bild i repris

Day one: ten things you want to do before you die.

istället för att behöva göra om en likadan lista så slänger jag in en lista jag gjorde förut. Men samma grejer står kvar.

 


11 juni 2011

Skkulle varit ute och firat mitt sommarlov på det sätt dumma ungdomar gör igår. Men jag tappade humöret totalt. Så jag låg hemma och glodde på film, och somnade innan 01:00. Sen sov jag sjukt länge.

Idag har inte hänt mycket. Därav dålig update, och inga bilder.

Ikväll är jag partysugen, har lust att sitta i en park eller något och sen dra vidare på fest och spåra ur.
Men jag får se. Haha!


10 juni 2011 - fuck it








10 juni 2011 - Sommarlov


Gjorde mig i ordning imorse. Tidigt. Stack iväg till skolan där vi pratade, fikade och sånt. Sen stack vi iväg till avslutningen där det va uppträdanden och grejer. Alla är så duktiga!111. Och när en tjej sjöng "Ave maria" grät jag. Sjukt sorligt ju :o
Sen va det betygsutdelning och grejer och tårarna va nära på att rinna på mig, Men det va lugnt :D
Sen gick alla  ut och sa hejdå och kramades, och vissa fick trösta varandra för att dom grät så mycket sen tog vi  klassfoto och sånt där. Mamma hade kommit ner och hälsat på så vi drog upp och fikade tillsammans med alla andra (dvs min familj + Janina). Jag och syster hade bakat kvällen innan så det fanns massor. Jag hade lovat att smaka något. Och jag tog en bulle, och smakade någon.. kaffegegga/dessert. Sen gick jag och Janina ner på ica och handlade godis för att jag bestämde mig för att jag SKA fira mitt lov, och jag ska bli bättre. Hihi :)

Nu
mår jag sådär. Lite ångest efter godis, lite trött, lite  ledsen av tanken att jag inte kommer ha samma klass, eller samma lärare. men det går väll över. Kommer nog se dom flesta. Det är sommar♥




I klassrummet.




Isabelle sjöng "Ave maria". Grymt bra.


Stependie(?)utdelning :)


Några tjejer från klassen sjöng "born this way". Väldans bra! :o


HAHA. Killarna sjöng "efter plugget". Garvade som en tok.
Fint!

Betygsutdelning. mina betyg: 1 VG, 8 G.
Från 0 till det. Hyffsat iallafall.

Folk började säga hejdå och gråta och allt.



Fika.


10 juni 2011

Balen i Onsdags va helt okej kul faktiskt. Hade jag inte gått så hade jag ångrat mig jättejätte mycket. Alla va så himla sjukt fina och man blev typ glad av att se alla!
vi kom dit, fotograferades. Käkade. åt skagentoast till förrätt, någon biff,potatis och sallad till huvudrätt och vaniljpannacotta till dessert.
Och vi dansade, skrattade och bara.. ja. Ett minne för livet helt enkelt. Kvällen avslutades runt 01:00- Och när jag kom hem mötte jag upp Tomas, och vi somnade runt.. 02:15 kanske? Sen dagen efter va vi så trötta att vi skippade att gå till skolan. Men men..


Innan balen när vi skulle till slottet och fota :)


Emma finis


Bättre bild :)




Min fina klass :)



8 juni 2011



Haha så jävla fult. Men just nu sitter jag med plastfolie på skallen och med en hårinpackning under.
Håller på att börja fixa mig lite inför ballen nu. Emma kommer hit runt tre, och då börjar vi fixa oss. Sen ska vi till slottet och fota. Sen sticker vi iväg på balen. Hihi.

Uppdaterar senare med bilder. Har inte tid att uppdatera så mycket just nu. men snart så

6 juni 2011 - let me speak

Idag har jag varit ute och gått en liten promenad, suttit vid datorn, kollat på film, ätit, solat, och sen kom Tindrus förbi med sin kompis. Så då gick vi och lekte vid en lekpark och bara tog det lugnt.



6 juni 2011

På två dagar har jag inte hunnit gjort så mycket. Fast det kanske är meningen att man ska ta det lugnt när man är ledig. I lördags va jag inne i stan med pappa, jag fick med mig saker hem. Och igår stack jag in till stan med Em, och då fick jag det sista till balen klart. Nu har jag allt :)




4 juni 2011 - List

Skiter i förra listan.



Day one
: ten things you want to do before you die. 
Day two: nine things about yourself. 
Day three: eight ways to win your heart. 
Day four: seven things that cross your mind a lot. 
Day five: six men you think are really handsome. 
Day six: five things you like to do.
Day seven: four turn offs. 
Day eight: three turn ons. 
Day nine: two favorite songs. 
Day ten: one confession.


3 juni 2011 - ♣


3 juni 2011



Guud va trött jag är idag, helvete.
igår runt tolv tiden stack jag till Alexandra på "fest" eller vad man ska kalla det. Gick aslångt. När jag/vi kom dit satt det några och drack, och alla andra satt och stirra in i en vägg typ. Ssåå man kanske inte ska kalla det fest men..
och sen när vi skulle dra därifrån, tåget började gå vid fyra på morgonen, men vi bestämde oss för att gå hem. Dvs 3-4 km, men vi va i Ö-hus prick klockan 4, så vi sparade in tid. Kom hem, drack te och käkade bönor. Sen la jag mig.



Och idag vaknade jag runt 11 tiden. Så nu är jag trött. Kommer nog ta en powernap senare idag. För nu tänkte jag strax gå ut och lägga mig i solen.


1 juni 2011 - gråta ut

Jag är en sån person som håller allt inom sig. Har jag problem eller något som får mig att må dåligt sitter jag hellre och tänker på det om och om igen istället för att dela med mig av det. Istället för att prata ut. Jag har svårt att prata sånna känslor, det kanske är därför. Men idag gick jag sönder lite grann. Jag började gråta framför vampire diaries, och sen bara svämmade det över. Jag började tänka på allt omkring mig just nu, allt som finns i mitt huvud. Jag grät tills jag fick ont i huvudet. Ibland behöver alla få gråta ut, inte för att känslorna ska försvinna, utan för att det ska kännas lite lättare.





1 juni 2011 - vad jag fick med mig hem


detta är vad jag då fick med mig hem.
Ögonbryn/ögonfransfärg
våtservetter med melonlukt
lösnaglar
halsband



Letade efter massa mer. Men jag hittade inte det där. Så jag får åka in mot gränby med pappa någon dag.
Jappjapp.

1 juni 2011 - studenten!

Idag tar ju som sagt folk studenten! och jag vet att några av mina kompisar tog den idag. Grattis sötnosar♥ 
Stog inne i stan idag och tittade på alla lastbilar med människor på flak som stog och dansade, skrek och va helt överlyckliga. Jag rös som en jävla dåre. så jävla glada och gud vad jag längtar tills det är min tur!


1 juni 2011 - är inne i stan...

Sitter och väntar på tåget med Alexandra. Vi har gått runt i stan och letat saker och hittat lite smått.
Dock hittade jag inga kläder, men.. ja.

visar er när jag kommer hem :)♥



1 juni 2011


vaknade runt åtta, men kom på att jag inte började förrän 12:10 idag.
Så nu sitter jag och äter lite lunch (och blir fetare -.-)
Och ska snart göra mig ordning för att dra till skolan tänkte jag, och senare sticker jag och Alexandra in till stan för att handla lite. Hoppas jag får med mig något hem bara.







RSS 2.0