27 februari 2011 - Im walking down the road with my shoes


hittade sjukt fina skor, och gissa om jag köpte dom?
JA!

så fina!

27 februari 2011 - Just prayed to a God that I don't believe in

Jag slår vad om att några av er som läser undrar varför jag gjorde den hastiga bloggpausen. Det här inlägget blir väldigt impulsivt, har inte hunnit tänka igenom om jag borde ta upp det här eller inte. Oroar mig mest för att bli uppfattad på fel sätt.

Jag kan erkänna att jag inte mått bra
alls, och det säger jag inte för att låta som en attention whore, eller ett annat barn som skriker efter uppmärksamhet. Utan samma dag jag tog bloggpausen va samma dag jag kom hem från mötet på sjukhuset, och där fick jag det bekräftat att jag har en ätstörning, vilket tog emot ganska hårt att få höra bara sådär från någon, för jag menar, jag tycker inte det är SÅ illa som dom tycker att det är tydligen. Utan att.. bara få höra en sån grej. Så jag satt rent ut sagt med panik efter det. Men vi skulle börja med "lite" i taget (läs mycket). Men nu är jag ledig från skolan 1 vecka, för att börja komma in i riktiga matrutiner och sånt..


Att blogga varje dag just nu
, det är inte viktigt för fem öre just nu, bara en kul grej jag sysselsätter mig med när jag känner för och orkar. Mest som en rolig grej sådär. Haha

Vill inte gå in på detalj, mest för min egen skull.
För det finns vissa där ute som tar sånna här tillfällen i akt och utav någon konstig anledning vända detta till något dåligt och försöker få det emot mig. Eller ja, ge dumma kommentarer helt i onödan. Så därför väljer jag att hålla detta utanför min blogg i fortsättningen.

hoho :)




24 februari 2011 - Freak out


24 februari 2011 - 17:16


24 februari 2011 - Specialistmottagningen



kom dit, kollade lite småsaker, pratade länge, tog blogdprover.
fyfan va jag mådde illa när jag såg allt blod bara rinna ur armen på mig. BLÄ.

fick med mig papper hem.
+ vara ledig en vecka från skolan + nytt möte

24 februari 2011 - Trashylytrash



har varit ute på en promenad, och har alldeles nyss käkat frukost. Och nu sitter jag och tittar på . Det är så jävla kul, Daniel paris i mitt hjärta vafan.

Hade tänkt fixa ordning mig nu. Fixa håret, sminka ordning mig och sånt. 
kör på lätt idag, mysbyxor (TRASH!) och någon tröja bara.


hatar verkligen "xD" gubben. Men i det här fallet va det behövligt.

23 februari 2011 - Fina




Ganska fina saker jag skulle vilja ha :)


23 februari 2011 - ...

Trött på att vara fetast i världen...

22 februari 2011 - Boom chikka wawaa



nu känns allt sådär.. bra igen.
Sitter hemma hos syster i soffan med en tekopp och film. Nu saknas bara den där.. ben&jerry's glassen! haha!
Hm.. Vet inte riktigt om det finns något att skriva eftersom det inte händer så mycket just nu.

Imorgon ska man väll bara ta det lugnt, ta lite bilder, kolla på film och sånt.
eller jag vet inte, vi får se :)


22 februari 2011 - One shoot for my pain.

känns som om hela hjärtat värker. och det klappar hårdare.
och jag kan inte stå upp utan att det känns som om jag åkt karusell i 12 timmar, - blir illamående och det svartnar för ögonen.

Jag orkar inte.

Jag är sjukt sugen på godis (dör) och ben&jerry's glass, och febern är uppe vid 40 nu.


skjut mig.





21 februari 2011 - One shoot


21 februari 2011 - Jahaja

Hm, ja.. 39,5 graders feber ligger jag med. Fyfan.
inatt ville jag dö för att det va så jobbigt.

Jag kommer lägga in bilder på annat såfort jag överfört dom från kameran. hehe


Hoppas ni mår bra♥



20 februari 2011 - Sjuk, yesyes



har ju (som sagt?) sovit bredvid elementet inatt. Och trots att jag haft elementet på högsta grad, kuddar,täcken,filtar och kläder har jag frysit. Har vaknat jätte många gånger under hela morgonen/natten pga huvudvärk och att jag skakade/frös.

Så det känns ju väldigt kul att man blivit sjuk när jag längtat som en galning efter det här lovet.

:(♥

20 februari 2011 - No party here, Mr.



Hela kvällen igår tillbringades framför Melodifestivalen, gaygalan och film.
Idag vaknade vi runt 16:00, och då käkade vi mat och dega ännu mer. Sen tog hon tåget till sin.. Kille eller vad man ska säga. Och jag fortsätter ligga i sängen och tänker inte gå upp. Fyfan hur jag mår.

19 februari 2011 - GODMORGON!



Hej på er!

Jag va vaken hela natten, och sen imorse gick jag ut och gick, men jag klarade bara av att gå i ungefär 20-25 minuter. Usch så kallt det va.     Sen när jag kom hem frös jag så jag la mig bredvid elementet på en filt, med morgonrock,raggsockor, täckte och kuddar. Och sen somnade jag, så när Janina kom tog hon den här bilden på mig. HAHA!

Nu ska vi antagligen käka något, sen ska jag dra med henne på en promenad/ner till ica.
Puss♥

19 Februari 2011 - Jag har så många bilder i huvudet som satt sig fast, som får mig sakna allt mer och mer. Saker som antagligen aldrig blir lika igen.




Jag saknar
att känna lukten av det fina när man först vaknar på en sommar morgon, då dörren står på glänt och när man blir irriterad i ögonen för att solen lyser så starkt. Och sen när klockan börjar närma sig 19:00 på kvällen och solen börjat gått ner. Jag saknar att vakna upp efter en lång och vaken natt inne hos Janina och äta rostade mackor och dricka oboy framför tvn i tvrummet. Jag saknar att cykla till affären med Emma och handla något, och sen cykla till lekparken och åka ruschkana som små barn, och sen åka hem till mig för att hoppa studsmatta och sen avsluta kvällen med en fin kvällsfika på altanen. Jag saknar att spendera en hel dag på gröna lund. Jag saknar att kunna springa över till Janina och kolla vad hon gör. Och jag saknar när jag,Thina,Janina och mamma hade finafina kvällar ute på deras gård en varm sommarkväll med räkor, kräftor och ansiktsmasker. Jag saknar att vara arg och irriterad på myggorna. Jag saknar att känna den speciella lukten av lycka när jag åker till Stockholm på sommaren för att träffa finisar. När det nästan pirrar i magen för att man är så glad och känner sig så fri. Och jag saknar att gå på drottninggatan på kvällen med dom fina och titta på allt fint, som blir i en sån fin färg tillsammans med solnedgången. Jag saknar regniga men varma dagar där i Stockholm. Jag saknar och längtar känslan när man väntar på tåg i Upplands väsby. Jag saknar frukosttiden med familjen som man hade när man va liten. Då man blev väckt av pappa som ropade att det va frukost, Och när man gick upp satt dom där vid bordet samlade vid värsta brakfrukosten och i bakgrunden lös solen starkt. Jag saknar att känna asfalten under under skorna och höra knastret från gruset. Jag saknar dagarna i skolan då man satt ute på rasterna i det fina vädret med vänner. Längtar efter tiden då det fortfarande är ljust på kvällen. Och jag saknar tiden när man va liten och verkligen inte kunde märka av hur mycket klockan va när man va ute och lekte på gatan, och när man blev så arg när mamma kom och ropade att det va läggdags och att man va tvungen att gå in. Och precis som en klasskompis skrev: jag saknar skoldagar som inte dödar en och allt känns så krävande, utan bara är fina. Fast i år kommer det nog bli sorgligt,fint men bra på samma gång.

Jag längtar efter de dagarna då man på morgonen fixar snabbt något att äta och sedan cykla iväg på picnik, med handduken på pakethållaren och bikinin under kläderna tillsammans med finfinafinafinafina vänner. Jag saknar att gå till badet och fika med min syster. Jag saknar att kunna träffa vänner och tälta och göra sånt som man inte får göra. Jag saknar att vakna upp i husvagnen och öppna dörren och mötas av nyfikna blickar och en arg David som inte fått sova så länge han ville. Och jag saknar att kunna klä på sig och gå iväg till kiosken i Rullsand och handla pommes eller melon/jordgubbs glass till frukost med elin, emmp, david och dom, och sen gå tillbaka till husvagnen för att byta om och sen gå ner till stranden, och där mötas av alla föräldrar som redan är där och bara sitta och prata, skratta, och bada.

Jag längtar efter att träffa alla de där personerna som man bara träffar på sommaren. Efter långtråkiga dagar. Efter festival och musik.

Jag saknar och längtar hela tiden efter tiden då det är lättare att leva.


19 februari 2011 - 03:45

Känner att jag kanske borde gå och sova nu, med tanke på att jag ska upp vid 08:30. Men jag har ingen stor lust alls till att sova. tufft.

Imorgon SKA jag börja min morgon med en promenad och kanske kör till på några situps också, sen hem och duscha/käka lite frukost, och sen beger jag mig ner mot idrottshallen och möter upp Janina för att kolla på en match. Sen sticker jag antagligen till Sebbe ett tag - eller? Jag får se helt enkelt.



2 år gammal bild.
En väldigt överviktig ina, och en söt Em.

18 februari 2011 - 00:45


18 februari 2011 - LOV!



Efter veckans kanske mest ovärda skoldag, /schemamässigt/, är det äntligen helg och lov. Fyfan va skönt. Känns så bra. Ska verkligen köra gärnet med allt nu när man är ledig. Ikväll blir det tv och mys och ta det lugnt. Melodifestivalen / Vampire diaries står på tablån. Niiice

Halleluljah♥

Update: det va visst melodifestivalen imorgon.
Jag är vimsig idag.


17 februari 2011 - känna sig tvingad..

Idag på slutet har det nästan bara varit negativt. Jag är trött och arg på nästan allt.
Så om jag va ni skulle jag sluta läsa här, annars får ni stå ut med mitt gnäll.
Jag är trött på skolan, så trött att jag kan spy. Jag är trött på att inte känna ork till något alls. Jag är trött på att planera att gå upp en speciell tid bara för att hoppa hopprep, göra situps, och gå ut och gå, och sen ställa in det pga trötthet eller kylan ute. Jag är trött på att inte ha något att göra på dagarna, utan jämt bara sitta inne eftersom inga andra har lust att göra annat. Jag är trött på att känna mig arg jämt. Jag är trött på att drömma mig bort i andras liv. Jag är trött på viljan att vara smal. Jag är trött på att vilja bo i Stockholm. Jag är trött på vintern. Jag är trött på att behöva vänta. Jag är trött på att vara trött på allt.


17 februari 2011 - Jeans



Jag måste verkligen ha nya byxor och jeans. Har börjat titta runt lite efter några olika par.
Men jag får se..

17 februari 2011 - Naglar



Kom precis hem från skolan.
Imorse när jag vaknade ville jag bara dra täcket över huvudet igen, och jag trodde det skulle bli en sjukt dålig dag. Men den visade sig bli ganska bra. Lugn, och hade ganska kul sista timmen. Hehe.

Nu, eller senare ska jag bara plugga och dricka te.
Kanske fixa naglarna lite också.


16 februari 2011 - Jag är bara 16 år gammal, jag kan fortfarande skylla på min ålder.

(PS: har bara skrivit, tänker inte på något speciellt!)

 

I mörkret sitter flickan, hon som ingen ser. I mörkret sitter flickan, som knappt orkar mer. Tårarna dom rinner,bildar ränder på hennes kind av mascaran hon kletat, hon lever i misär(?). Vill ej visa känslor, vill inte säga till. Den hon en gång var, finns inte längre kvar. Hon är en annan person idag. Hon ser sig själv i spegeln och inser hur mycket hon har förändras, inte utseendemässigt, utan mer på insidan.. som person.
Hon orkar inte kämpa, orkar inte gå. Fast alla bara pressar vidare, vill ej förstå.
"Jag hatar den jag är nu. Varför? Vem är jag?"

Hur flickan nått sin gräns? hur har hon kunnat gjort en sån stupdykning, och ramlat så hårt?


16 februari 2011 - Hur det blev.

Hejsan!

I sista sekunden idag så ställde Janina in, så det blev inget med stan. Istället gick jag hem och gjorde i stort sätt ingenting. haha!. Nu tänkte jag kolla på "scary movie"  och bara ta det lugnt innan jag lägger mig. Kanske tar någon promenad om jag orkar. Får se :)


16 februari 2011 - Lite gamla bilder


En liten bina käkar lunch. Ingen aning om hur gammal jag var.
Kanske.. 3?


påväg till Turkiet första gången. Första resan utomlands.
Pappa - mongojag - min mongobror. Lol!


badar i Turkiet med pappa :)
mamma tar kortet.


åka pulka inomhus va kul tydligen.
Kim - jag - Evelina :)


Fyllde typ.. 3-4 år. Hade kalas. Janina, Filippa och Adrian kom på kalas.
jag - Janina - Thina på bild.

16 februari 2011 - Onsdag!




16 februari 2011 - Godmorgon!

Godmorgon!

sitter här och har precis fixat mig inför skolan. Eller ja, fixat och fixat. Jag har slängt på mig mjukisbrallor, linne och en vanlig "myströja". Jag orkar inte göra mig "fin" för att vara där. Usch nej.

Idag har jag lite planer, för en gångs skull. haha!
Dom får ni reda på snart
;)


seriös_chey! h0h0



15 februari 2011 - Sommaren.

känns lite konstigt att redan gjort upp lite planer till sommaren. Och på ett ungefär hur sommaren kommer se ut för mig, med tanke på att det fortfarande är äckligt kallt och massa snö. Men ibland kan man inte låta bli.


15 februari 2011 - Leb die sekunde

Hej!
har haft en segdeg dag idag. Sista lektionen i skolan kollade vi på en tysk film, och jag somnade.
jisus va trött jag va. hehe.



Nu sitter jag och tittar på Tokio hotel filmer jag köpte när jag va SJUKT besatt. Och åh, jag saknar.  Så underbara. fortfarande. efter 4½ år. de är bandet som fått mig att skratta, gråta, skrika och hoppa ♥




15 februari 2011 - Trött.

Efter skolan: skulle åkt till stan men det blev inställt.
Så jag tar en promenad/längre väg hem, sen tänker jag gå hem och vila/sova ett tag.
är sjukt trött...

15 februari 2011 - im going to sing it all night long

godmorgon!
igår efter skolan somnade jag och sov till 16.00 nånting. Sen somnade jag igen på kvällen innan tolv.
Men jag vaknade runt 2 och kunde inte somna om. Så jag har varit vaken sen dess. uscha.

Nu ska jag "träna", eller tja, göra situps, hoppa hopprep och sånt,sen käka frukost.



@tumblr


uppdate: -27 fucking jävla grader ute idag. HEMSKT.

15 februari 2011 - Insperation



(bilderna går att klicka på)


14 februari 2011 - uttråkad till max.

1 – 3 sanningar om dig själv, som så många nog inte vet
 - jag älskar och städa/inreda. Därför längtar jag lite till att flytta hemifrån så jag får fixa och ha mig som jag vill. hihi
- det finns många bloggare jag ser upp till. Och skulle vilja byta liv med.
- folk ser mig som tyst/bitchig, vilket är en heelt fel bild av mig. Jag är tyst när jag är trött, annars älskar jag att prata. Och jag hatar att vara elak mot människor.

2 – Meningen bakom ditt bloggnamn
Ssbsw är en bokstav ur varje namn jag har (förnamn, tilltalsnamn, efternamn).
3 – Vad heter dina allra bästa vänner?
Jag har ingen sån där "riktig" bästa vän, som man pratar med jämt om allt, ALLT. Men Mamma/pappa, min syster och Janina. tror jag.
4 – En vana som du önskar att du kunde trolla bort
gör allt som jag planerat i huvudet. T EX om jag sitter och kollar på tv och äter middag, så blir det reklam. Då bestämmer jag mig i huvudet att jag inte ska röra maten förrän tvprogrammet börjar igen. Alltså. ungefär sånna saker.
5 – En plats du aldrig kommer glömma
Rullsand, vårbytippen <3
6 – Favoritsuperhjälten och varför?
Batman, kärlek till honom liksom :)
7 – Den som har störst inverkan på dig.
Alltså, samhället har ju stor inverkan på mig.
8 – Mål på kort sikt för denna månad och varför?
hemlis.
9 – Något du är stolt över
att jag gjort framsteg i skolan. Från att knappt gå alls, till G i nästan alla ämnen.
10 – Låtar du lyssnar på när du är glad och när du är ledsen
alltså.. olika hela tiden faktiskt. Ibland vill jag bara ha tyst.
11 – En tid du saknar
sommaren 2007,2008 och 2009. Och idol 2008, + stockholms tiderna.
12 – Varför började du blogga?
För det är skönt att skriva av sig.
13 – Hur ser ditt hus ut?
vitt, brunt. ganska stökigt, tycker jag. Och typ.. helt okej.
14 – Vilka består din familj av?
Bor med Pappa och lillebror. Mamma bor i Ljusdal.
Storebror och storasyster bor i egna lägenheter.
15 – Sätt din iPod på shuffle – skriv de första 5 låtarna som spelas
Nej, jag orkar inte.
16 – Hur har du förändrats senaste året?
orkar inte räkna upp allt. hehe
17 – Någon som du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför?
Kenza zouiten, hennes liv är sjukt intressant. Och hon är sjukt fin.
Stephanie radionova, hennes liv är också intressant som fan. Och hon bor asfint.
Paulina danielsson, intressant liv. Egen lägenhet.
Elinemelia, Hennes liv verkar också intressant.
18 – När du ligger på din dödsbädd och blickar tillbaka över ditt liv, vad vill du att du ska tänka då?
Att jag känner att jag räckt till. Och försökt uppleva dom saker jag ville.
19 – Smeknamn du har, och varför du har dom
Ina, sabbe. typ.
20 – En kort förklaring av hur din framtid kommer se ut
Jag tar en dag i taget och försöker forma min framtid, sen hur den blir får vi se.
21 – Något som gör dig glad
Musik, filmer, vänner, familj oftast.
22 – Vad gör dig annorlunda till skillnad från andra
ingen som helst aning.
23 – Något du längtar efter
våren, sommaren, konserter, sena sommarkvällar med grillning och fina vänner.
att åka utomlands, och... hemliga saker.
24 – Ett brev du fått
senaste från sjukhuset typ.
25 – Vad man hittar i din handväska
plånbok, tröja, penna, block. Och annat småskräp
26 – Din absolut favorittid på året
Vår och höst.
27 – Varför gör du det här jobbiga testet?
gillar frågor.och jag är uttråkad.
28 – Har du bra humor?
torrhumor typ. asrolig
29 – Vad har du lärt dig senaste månaden
eh... jag minns inte? xD
30 – Dina favoritlåtar
Jisus, massor.

14 februari 2011 - Waiting outside the lines

Kom hem från skolan för ett tag sen, har precis käkat och så, hade tänkt träna, men jag orkar verkligen inte.
funderar på att slå på en film och dö under täcket lite grann innan jag sticker till Sebbe.

får se.


brev!

14 februari 2011 - Alla ♥ dag



alla hjärtans dag idag då. Känns helt okej.
tycker det är en ganska onödig dag men visst, gullig.

Jag sticker iallafall till Sebbe efter skolan och är med honom över dagen.
Vad kommer ni andra hitta på? (jag vet att ni är för lata för att kommentera så det känns onödigt att fråga. haha)

Jag ska käka frukost och kolla på vakna med the voice nu.



Mohaha, gjorde bilden så liten att man knappt ser.
Jag är nyvaken vafan.

14 februari 2011 -


14 februari 2011 - Black'n'white



Svart vitt. men finte!

13 februari 2011 - Hårfärgen

Jaha, då sitter man med färg i skallen, och ska fixa något att äta till "en prinsessas dagbok" som går på tvn.
äter fan hela tiden känns det som. orkar inte! haha!


Fick bli den här färgen tills jag bestämt mig helt.
Färga bort utväxten och sånt
. Resultatet får ni se senare




13 februari 2011 - Born this way






precis lyssnat på Lady Gagas nya låt.
Kan inte bestämma mig riktigt. Den är bra, men ingen favorit.
Får fundera ett tag till..


13 februari 2011 - barnprogram

somnade 06.30, vaknade nyss.
ligger just nu i sängen och degar framför barnprogram.




så bra. Bättre barnprogram förr i tiden än nu :(


12 februari 2011 - "Tell me your secrets and ask me your questions"



Melodifestivalen. Tända ljus. mat. filt. massa kuddar.
Ungefär det där va mitt sällskap denna lördagskväll.

Har jag ätit så jag har alldeles ont i magen igen. Känner mig ungefär som en.. ballong just nu. Haha!
Nu
sitter jag och lyssnar på musik och fixar lite bilder, ska ut och gå med min fina lilla vän Em.


12 februari 2011 - Melodifestivalen

Kanske borde börja fixa lite innan melodifestivalen?
jag fryser så jag ska fixa något att käka, och tända ljus, sen får vi se hur det blir med resten av kvällen.



12 februari 2011 - vaknade runt 10...

...men jag la mig och somnade om tills klockan blev 15.00.
Herrejösses, hemskt. Men skönt var det!  Nu sitter jag och trögar lite, kollar på barnprogram av någon aledning? och ska klä på mig för att gå ner till affären och handla hårfärg, och samtidigt ta en promenad. vilket behövs.



12 februari 2011 - LISTA




1. Min favoritfrukost 


2. I mina öron när jag tränar

3. Mål med träningen

4. I min träningsväska

5. Favoritmat

6. Mina inspirationskällor

7. Då mår jag som bäst

8. Favoritkonditionsträning

9. Favoritidrott

10. Mitt bästa kosttips

11. Favoritmellis


12. En fredagskväll unnar jag mig gärna..

13. Hälsa för mig

14. Det här åt jag idag

15. Därför tränar jag

16. Favoritövning

17. Detta skulle jag vilja utöva


18. Så sover jag 


19. Där tränar jag helst

20. Glöm inte att...

11 februari 2011 - Sliten...

när jag kom hem idag, gissa vad jag gjorde?
- jo jag somnade. hehe.



ligger i sängen och har ont.. i både magen, och huvudet till och från, treeeevligt. Ska fixa lite grejer, och sen ska jag nog kolla på Glee, eftersom alla säger att serien är bra, så jag tankade ner hela säsong 1. Men först tvätta bort sminket, och sedan ta en dusch, om jag orkar annars får jag ta det imorgon när jag går upp.
 


ser vit ut på kroppen, och röd i ansiktet. Ingen aning om varför bilderna blir helt cp.
Men skitsamma.


11 februari 2011 - färgning av hår

Nu i helgen tänkte jag ta och färga håret. Men är fortfarande inte 100% på vilken färg.
Ljust blir det iallafall INTE, för det är jag egentligen och passar verkligen inte i det.

  
  

Något liknande av dom här kanske det blir.

11 februari 2011 - Skön dag


somnade runt 06.10, och vaknade 07.12 ungefär, och började dagen med frukost och vakna med the voice.
Sen gick jag till skolan och herregud, ni skulle ha sett mig, Jag va så förbannad påvägen dit pga snön och snöstormen. Fyfan asså.

Sen första lektionen blev inte normal pga ingen lärare.
och sen fick jag reda på att vi inte hade några normala lektioner alls den dagen, utan vi slutade 11.00 istället för 14.30. Sjukt skönt. Inga lektioner på hela dagen. Vi slapp engelska provet OCH teknik lektionen (spy!)



11 februari 2011 - Sug



fy fan i helvete vad gott.
fick jag äta något av det här, då skulle jag fan välja pyttipannan. helt klart.

erkänn att ni blir sugna! :D


11 februari 2011 - Svar på tal





Svar: Det är Jofama by Kenza jackan i bikermodell och kostar ungefär 1995:- till 2195:-
Den finns bland annat här och här 


9 februari 2011 - Tröttt som en gnu?!.. eh?

började dagen med att sitta i 3 TIMMAR utan rast och skriva en uppsats.
helt värdelöst, min hjärna va ganska avslagen men det gick nog ganska bra iallafall.

Efter skolan stack jag hem, tog det lite lugnt.
sen stack vi ner mot skolan för möte, och det gick bra.
När jag kom hem käkade vi, sen somnade jag med datorn framför mig utslagen på sängen, och vaknade upp nu vid 22.48. finte!




Sen jag kom hem har jag sprungit omkring i den största tröjan jag äger, mjukisbrallor och duntofflor.

11 februari 2011 - Take me back to the start


9 februari 2011 - COMPLETE



Plockade ihop lite läckerbitar som jag inte skulle tacka nej till. Älskar allt. Goshhhh hah. Fan, bort med slasket och fram med solen nu, så mycket roligare att klä sig då också.

9 februari 2011 - Sängliggande latis

Nej men hej på er!
igår
somnade jag ganska sent, och vaknade upp runt 06.30, trött, hängig och illamående (trodde det var av hunger) så jag åt två wasa sport, och det blev bättre i ungefär 10 minuter innan jag mådde ännu mer illa, så jag stannade hemma idag :(

Nu
ligger jag i sängen och bara läser bloggar och kollar på OC.


bild från imorse?

9 februari 2011 - Nu går jag och sover bort den här surheten..

imorgon ska jag vakna upp, glad.
Ha en bra mysig morgon framför tvn med frukost. Och sen förändra mitt liv. Min klädstil. mitt allt.

ska sätta upp några mål imorgon.

Godnatt


9 februari 2011 - NY TILLFÄLLIG HEADER?!


har gjort två TILLFÄLLIGA headers tills jag haft fotograferingen.
men vilken av dom det blir, det är frågan..


  g å r a t t k l i c k a p å
 

Någon av dom får det bli i ungefär.. 4 dagar eller något.


8 februari 2011 - Apartment

ibland längtar jag extra mycket tills jag får skaffa en egen lägenhet.
Att inreda den efter min smak och allt. Ge mig en liten lägenhet :(



så fina

8 februari 2011 - i t ' s e a s y

Hej!
nu sitter jag i sängen och bara degar lite framför tvn, och lite framför datorn också. Är faktiskt ganska trött, som vanligt då! haha!..  Men jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till.

Nej, nu ska jag läsa några bloggar, och sen får jag se.
Kanske tänder lite ljus, och kollar på tv och tittar runt på fina lägenheter bara.



ganska sliten på tåget påväg hem.

8 februari 2011 - Middag

Kom precis hem.
Blev.. lite träning. Och jag hoppas på flera dagar i veckan.

Nu ska jag äta havregrynsgröt,äpple och kvarg till middag eftersom jag inte är SÅ himlans hungrig.


8 februari 2011 - Dance, dance.



godmorgon!
somnade ganska sent inatt. Tittade väll på klockan sista gången runt 02.00.
Jösses.
men pigg är jag idag, och jag känner mig lite.. bra? glad? jag vet inte :)

Nu ska jag äta lite frukost, två wasa sport med keso och grönsaker på, sen ska jag springa till skolan.


7 februari 2011 - Sitter och bara degar just nu. igen.

Alltså herrejösses vad mätt jag är.
idag har jag ätit som en galning, havregrynsgröt med äpple på,3 mandariner och 1 kiwi,2 salladsskålar, kvarg och lite keso (med pyttelite havregryn i, eftersom jag ändrade mig i sista sekunden). Sprängdfylld typ.

Och
förutom att ha ätit har jag gått i skolan 2 timmar, kollat på tv, städat, varit ute och gått en snabbis, och sen somnade jag i ungefär 2 timmar, fint!

  
är det en pressande dag i skolan eftersom vi har nationella i ungefär 4 timmar på morgonen eller va det var. Sen efter skolan ska jag iväg och möta upp Frida för att träna lite hade vi tänkt. Får bli ett HÅRT pass, och jag ska inte glömma att ta några kort
 
Nu ska jag göra några situps och lite annat, sen sova så jag ät utvilad tills imorgon.

mirror to the world by ~theKika on deviantART
weheartit

7 februari 2011 - if you feel like this, go with the flow




Försökte mig på Kemi/fysiken, men det går helt enkelt inte. DET ÄR INTE MIN GREJ!
sen har jag bara städat och sånt :)


nu ska jag ut och gå, sen chilla/dega framför tvn tror jag.

7 februari 2011 - Just a dream



Jag va sen imorse också, ovanligt va?
och nu sitter jag på syslöjden, precis som vanligt vid den här tiden, jag funderar på att göra ett par dansbrallor och en tröja, men jag vet inte. Alltså herregud jag avlider nästan. SÅ tråkigt det är

Skulle iväg in till stan för att träna, sola och fika med Jajjah idag, men jag tror jag får säga att vi tar det en annan dag, jag är trött och ska antagligen göra omprov, om jag inte ger upp och skiter i kemihelvetet.


Nu ska jag hem och fixa lite♥


6 februari 2011 - NÄR JAG BLIR SMAL OCH GÅTT NER TILL MIN MÅLVIKT SKA JAG KLICKA HEM DET HÄR DIREKT!


 







6 februari 2011 - fixade ihop några listor med lite musik.



x to the O     - en lista med musik som man kan tagga och dansa till

Hollywood w*ore - Lite blandad/blandat med kända "scene" låtar och screamo/rock

Tell me what do you see, i have lost my mind - Lugnare/musik som får mig att tänka lite djupare

Memories are made of this - Listan där musiken kopplas ihop med minnen.


Klicka för att subba och lyssna, om ni känner för det bah.


6 februari 2011 - 13:37


det där med att vakna tidigt idag, det är något jag tydligen struntade i, för jag vaknade 12.48!
Och
när jag gick upp och öppnade dörren till rummet möttes jag av VÄRSTA FINA VÄDRET.
solen skiner, typ sådär nästan våraktigt..

Nu har jag precis käkat frukost så jag har alldeles ont i magen, 3 hårdmackor med keso och paprika/tomat på.
Får se vad dagen har att erbjuda, men nu ska jag snart iallafall ut och gå, sen hem och städa lite.



5 februari 2011 - 00:12

  

har nu gjort det jag skulle, och nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och kolla på skräckfilm.
Vilket absolut inte är en bra idé när man är ensam hemma mitt i natten.

Jag är helt galet trött, så jag somnar antagligen tidigare än vanligt.
Och eftersom jag ska upp lite tidigare än vanliga söndagar också så behövs det.




Godnatt sötnötar♥



5 februari 2011 - Same old stops

funderar på att ta en promenad och göra 100 situps innan jag lägger mig, men problemet är att jag inte vet om jag orkar. jag är så trött. Usch.

jag tror jag gör 100 situps och 80 toetouches istället.

5 februari 2011 - Melodifestivalen eller American pie?


ska vara lite gammaldax av mig och tända ljus, göra ordning te och sätta mig framför tvn och ruttna lite.
har två val att välja mellan när det kommer till tvn..

val 1: Melodifestivalen på ettan
val 2: American pie på trean?

får helt enkelt se hur det blir, men jag tror det blir ettan!


mjukisdressen jag köpte.


5 februari 2011 - VAD JAG KÖPTE:



Kom hem med det här, och en mjukisdress. Mysigt värre!

5 februari 2011 - middagen



Middagen med dom vuxna.
ganska kul att jag är den enda "yngre" av alla x( Hahaa..., förutom lilla Tindra då (5 år).
jag åt en räksallad, som jag fick jättejätte ont i magen av, usch. Men den va ganska god.

5 februari 2011 - står och ska välja mellan skor..



jag hatar att behöv välja mellan alla fina Converse skor :(
tror det får bli svarta igen, och i sommar köpa en färgglad färg.

4 februari 2011 - Sweethearts

Efter alldeles för lite sömn och en liten tupplur utslagen upp och ner i sängen, och efter ha ätit lite för mycket just vid tillfället, tänker jag bädda ner mig och bara chilla framför Nanny mcPhee filmen. Imorgon hoppas jag att jag vaknar upp till ett sånt där fint väder man blir glad av, och sen tar jag antagligen tåget in till stan för att träna tidigt, och sen möta upp Pappa, och farbror med fru för att småhandla litegrann, och som vanligt när vi åker in med dom så avslutar man dagen på en speciell resturang.Det är faktiskt ganska kul, om man räknar bort några saker.. Men det blir nog bra! :)


Godnatt på er sötnötar♥


bild från 07 som jag nästan skäms för att lägga ut.
MEN sådär har iallafall jag sett ut en gång i tiden. lol


4 Februari 2011 - IT'S TRICKY TO PERFORM MAGIC




Att springa ute till passande musik, att springa så benen inte hinner med när refrängen i ens favoritlåt kommer, Bäst känns det när det regnar snöslask eller enbart regnar, för att det är bara då kan jag skylla på att det är regnet som förstört mig.
Ibland känns det som hela jag bara rasar ihop. Som om att både luften och marken bara försvinner och man faller ihop på gatan helt ensam. Utan någon att stödja sig på. Ingen tar tag i mig för de vet att jag reser mig upp snart, för att jag inte är den typen som ligger kvar där på gatan. Jag funderar över saker, saker som inte får nämnas,saker som inte får finnas. Jag håller det inom mig. Jag ställer mig upp mot folk och säger "säg till om du vill ha hjälp!" när det kanske, kanske är jag själv som borde ha den. Tankarna är alldeles för många & brottas ständigt om att ta störst plats, men vinnaren är redan utsedd..

4 februari 2011 - Luncha

Istället för att dra hem på lunchen/lunchrasten som jag brukar, gick jag med när dom andra skulle käka.
Jag är ganska stolt över att jag åt lite paprika iallafall, ett steg.



4 februari 2011 - Estetiska



Konsert där några från Estetlinjen spelar och sjunger.


4 februari 2011 - Som vanligt, ungefär. Nästan.


3 Februari 2011 - Writing



det här är då vad jag gick för att handla.
2 skrivböcker
(en "viktbok" och en bok till skolan/dikter), en almenacka jag ska skriva vissa saker i.
Sen köpte jag 2 lådor till rummet,
men dom glömde jag ta kort på.


3 februari 2011 - No time



Kom precis från gymmet nu. Ganska mycket folk va det, så nästan alla maskiner va upptagna, men jag körde iallafall 15 minuters löpning, och 21 minuters cykling. Det fick duga för idag.

Nu mot claes ohlsson och handla dom där sakerna, sen hem.

3 februari 2011 - sket i sista timmen för att...

åka in till stan och träna, sen svänga förbi en affär och handla några saker.
ni får se sen!


Pluggar lite nu på tåget.

3 februari 2011 - 01:11



Har varit sjukt fint väder hela dagen, vilket gjorde mig glad.
Imorse va jag en timme sen till skolan igen, haha! På den timmen tränade jag 25-30 minuter,och sen när jag kom till skolan va det gymnasiemässa typ, man får information och sånt, så jag gick på 2 sånna, sen orkade jag inte, så jag stack hem och chillade bara, sen stack jag till skolan igen och gick sista 2 lektionerna.

Sen skulle jag iväg till Storvreta för att träffa Sebbe, men när jag gick hem för att vänta på tåget somnade jag, vilket va helt stört. ARG_CHEY



Imorgon är det skola 08.00-14.30, men jag funderar på att fråga pappa om jag kan sluta runt 11-12, och sticka in till stan för att träna rumpan av mig... (Han kommer säga nej direkt, med tanke på att jag missat/missar ganska mycket i skolan.. men det ordnar sig)

Nu ska jag sova, godnatt


3 februari 2011 - Lite tips sådär..

*

Skaffa en skrivbok
skriv upp din vikt, din längd, din ålder, ditt bmi, och ditt midjemått.
Och sen tittar du varje/varannan vecka hur det gått och hur mycket som minskas.
På så sätt håller du koll hur mycket du minskar/hur mycket du lyckas gå ner i vikt.
Fasta inte allt för mycket i den här boken, det kan leda till jobbiga problem.



*
Drick 1/3 del av din kroppsvikt i dl vatten varje dag.
Alltså: om du väger tex 50 kilo ska du dricka 10 dl dagligen = 1 liter?. Och extra vid träning. Vatten mättar



* Ät så många av grönsakerna så råa som möjligt och ät dem i början av måltiderna. Ju mindre bearbetade livsmedlen är, desto mer intakta är alla näringsämnen i maten. Ju bättre näringsämnen, desto större mättnad.



 
* Ju råare mat, desto mer mineraler, vitaminer och sånt är det.
tänk på det när du äter, OCH LAGOM ÄR BÄST.


* Ät ett litet mål 5 timmar innan träning.
Och efter träning, ta något lätt så som äpple/päron eller någon grönsak, eller drick någon shake eller något.
Och efter 4-5 timmar efter, ät en vanlig måltid.



* Bra musik = mer taggad till träning
ladda mp3 eller mobiltelefonen med massa bra favoritmusik som får dig att vilja dansa och hålla igång. Ta en promenad eller gå till gymmet, bra musik hjälper lite extra på traven. Dessutom blir man lite gladare


2 februari 2011 - Så trött....



Så trött. trött att jag vill gråta.
Uh, låt mig sova....... :(

1 februari 2011 - Keep on walking

Hejsan sötnosar♥
dagen har rullat på i helt normal takt, fast något har hänt med mig, jag somnar till lite här och var? ganska kul faktiskt, nyss halvlåg jag i sängen framför datorn, och jag somnar precis vid tangentbordet?

Har inte hänt så mycket mer.
Skolan - datorn - musik - ätit - musik, på ett ungefär.

Nu
funderar jag på att avrunda kvällen med en liten springtur och 100 situps, sen på med en ansiktsmask och sen hoppa in i duschen, och efter det tända några ljus, och på med mina mysiga strumpor och ett glas te, framför film? låter ganska bra.


1 Februari 2011 - Gillar/gillar inte lista










1 Februari 2010 - Tyska prov



hittade mupparna i biblioteket, och nu väntar jag på att tyska lektionen ska börja.
nationellt prov.. uh..!

RSS 2.0